Politika privatnosti

Brinemo o vašim podacima

Informacije u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka

U Europi i Španjolskoj postoje propisi o zaštiti podataka osmišljeni kako bi zaštitili vaše osobne podatke koji su obvezni za naš subjekt.

Iz tog razloga, za nas je vrlo važno da u potpunosti razumijete što ćemo učiniti s osobnim podacima koje tražimo.

Na taj ćemo način biti transparentni i dati vam kontrolu nad vašim podacima, s jednostavnim jezikom i jasnim opcijama koje će vam omogućiti da odlučite što ćemo učiniti s vašim osobnim podacima.

Molimo, ako imate bilo kakvih pitanja nakon čitanja ovih informacija, ne ustručavajte se pitati nas.

Puno ti hvala na pomoći.

 

¿O nama?

  • Naša denominacija: HOTELIGY SL
  • Naš CIF / NIF: B76806454
  • Naša glavna djelatnost: cnae 6201. aktivnosti računalnog programiranja. Također možete obavljati sljedeće aktivnosti.
    2. cnae 6209. ostale usluge vezane uz informacijsku tehnologiju i računalstvo.
    3. cnae 7739. iznajmljivanje ostalih strojeva, opreme.
    Savjeti za sektor turizma
  • Naša adresa: Avenija San Borondón br. 7-12. Fañabe, CP 38679, Adeje (Santa Cruz de Tenerife)
  • Naša kontakt e-mail adresa: hello@hoteligy.com
  • Naša web stranica: hoteligy.com
  • Radi Vašeg povjerenja i sigurnosti, obavještavamo Vas da smo subjekt registriran u sljedećem Trgovačkom registru / Javnom registru:
  • Naša glavna djelatnost podliježe sustavu prethodne administrativne dozvole. Radi Vašeg povjerenja i sigurnosti dostavljamo Vam podatke vezane uz navedeno ovlaštenje i identifikaciju nadležnog tijela našeg nadzora:

Stojimo Vam na raspolaganju, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Za što ćemo koristiti vaše podatke?

Općenito, vaši osobni podaci će se koristiti kako bismo se mogli odnositi na vas i kako bismo vam mogli pružiti naše usluge.

Isto tako, mogu se koristiti i za druge aktivnosti, kao što je slanje oglasa ili promoviranje naših aktivnosti. 

Zašto trebamo koristiti vaše podatke?

Vaši osobni podaci nužni su kako bi se mogli odnositi na vas i kako bismo vam mogli pružiti naše usluge. U tom smislu, stavit ćemo vam na raspolaganje niz kutija koje će vam omogućiti da na jasan i jednostavan način odlučite o korištenju vaših osobnih podataka. 

Tko će znati informacije koje tražimo?

Općenito, samo osoblje našeg subjekta koje je propisno ovlašteno može imati saznanja o informacijama koje tražimo.

Slično, oni subjekti koji im trebaju imati pristup kako bismo mogli pružati naše usluge mogu imati saznanja o vašim osobnim podacima. Tako će, primjerice, naša banka znati vaše podatke ako se plaćanje naših usluga izvrši karticom ili bankovnim prijenosom.

Isto tako, oni javni ili privatni subjekti kojima smo dužni dati vaše osobne podatke kako bismo bili u skladu s bilo kojim zakonom znat će vaše podatke. Primjerice, Porezni zakon nalaže da Poreznoj upravi date određene podatke o gospodarskim poslovima koji prelaze određeni iznos.

U slučaju da, osim navedenih slučajeva, vaše osobne podatke trebamo otkriti drugim subjektima, prethodno ćemo zatražiti vaše dopuštenje kroz jasne opcije koje će vam omogućiti da odlučite u tom pogledu.

Kako ćemo zaštititi vaše podatke?

Zaštitit ćemo vaše podatke učinkovitim sigurnosnim mjerama na temelju rizika povezanih s korištenjem vaših podataka.

Zbog toga je naš subjekt odobrio Politiku zaštite podataka te se provode godišnje kontrole i revizije kako bi se provjerilo jesu li vaši osobni podaci sigurni u svakom trenutku.

Hoćemo li vaše podatke slati u druge zemlje?

U svijetu postoje zemlje koje su sigurne za vaše podatke i druge koje nisu toliko sigurne. Na primjer, Europska unija je sigurno okruženje za vaše podatke. Naša je politika ne slati vaše osobne podatke u bilo koju zemlju koja nije sigurna sa stajališta zaštite vaših podataka.

U slučaju da je, kako bismo vam pružili uslugu, bitno poslati svoje podatke u zemlju koja nije tako sigurna kao Španjolska, uvijek ćemo zatražiti vaše dopuštenje unaprijed i primijeniti učinkovite sigurnosne mjere koje smanjuju rizik od slanje vaših podataka.osoblje u drugu zemlju.

Koliko dugo ćemo čuvati vaše podatke?

Čuvat ćemo vaše podatke tijekom našeg odnosa i sve dok to zahtijeva zakon. Nakon isteka primjenjivih zakonskih rokova, nastavit ćemo ih uklanjati na siguran i ekološki prihvatljiv način.

Koja su vaša prava na zaštitu podataka?

Možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku kako biste saznali koje podatke imamo o vama, ispraviti ih ako su netočni i izbrisati ih nakon što naš odnos završi, ako je to zakonski moguće.

Također imate pravo zahtijevati prijenos vaših podataka drugom subjektu. Ovo pravo se naziva "prenosivost" i može biti korisno u određenim situacijama.

Da biste zatražili bilo koje od ovih prava, morate podnijeti pisani zahtjev na našu adresu, zajedno s fotokopijom vaše osobne iskaznice, kako bismo vas identificirali.

U uredima našeg entiteta imamo posebne obrasce za traženje ovih prava i nudimo našu pomoć da ih ispunimo.

Da biste saznali više o svojim pravima na zaštitu podataka, možete konzultirati web stranicu Španjolske agencije za zaštitu podataka (www.agpd.es).

Možete li povući svoj pristanak ako se kasnije predomislite?

Svoj pristanak možete povući ako se predomislite o korištenju svojih podataka u bilo kojem trenutku.

Tako, na primjer, ako ste nekada bili zainteresirani za primanje reklama za naše proizvode ili usluge, ali više ne želite primati oglašavanje, možete nas obavijestiti putem obrasca protiv tretmana koji je dostupan u uredima našeg subjekta.

U slučaju da shvatite da su vaša prava zanemarena, gdje možete podnijeti zahtjev?

U slučaju da shvatite da je naš subjekt zanemario vaša prava, možete podnijeti zahtjev Španjolskoj agenciji za zaštitu podataka na bilo koji od sljedećih načina:

Elektronički ured:
www.agpd.es

Poštanska adresa:
Španjolska agencija za zaštitu podataka
C/ Jorge Juan, 6
28001-Madrid

putem telefona:
Telefon 901 100 099
Telefon 91 266 35 17

Podnošenje zahtjeva Španjolskoj agenciji za zaštitu podataka ne uključuje nikakve troškove i pomoć odvjetnika ili odvjetnika nije potrebna.

Hoćemo li vam kreirati profile?

Naša je politika ne kreirati profile korisnika naših usluga.

Međutim, mogu postojati situacije u kojima, u svrhu pružanja usluge, komercijalne ili druge, moramo izraditi profile podataka o vama. Primjer može biti korištenje vaše povijesti kupnji ili usluga kako bismo vam mogli ponuditi proizvode ili usluge prilagođene vašim ukusima ili potrebama.

U tom slučaju ćemo primijeniti učinkovite sigurnosne mjere koje štite vaše podatke u svakom trenutku od neovlaštenih osoba koje ih namjeravaju koristiti u vlastitu korist.

Hoćemo li vaše podatke koristiti u druge svrhe?

Naša je politika ne koristiti vaše podatke u druge svrhe osim onih koje smo vam objasnili. Međutim, ako trebamo koristiti vaše podatke za različite aktivnosti, uvijek ćemo unaprijed zatražiti vaše dopuštenje kroz jasne opcije koje će vam omogućiti da odlučite o tom pitanju.